--

Proiectanti

Proiectarea unei instalatii energetice electrice sau solare termice este conditia tehnica de inceput a functionarii impecabile in timp a intregului sistem. Practic, un sistem va functiona optim si isi va atinge scopul de a fi eficient si economic daca dimensionarea initiala este facuta profesionist.

Din cele 3 componente esentiale pentru ca un sistem solar, fotovoltaic, eolian sau cu pompe de caldura sa functioneze ireprosabil, prima este Proiectarea Competenta. Celelalte doua sunt Calitatea Echipamentelor si Executia Corecta.

In Romania, 10% din locuinte au un proiect termic sau electric facut riguros la baza. Restul de 90%, in lipsa acestuia, suporta consecintele de securitate precara sau de consum energetic inadecvat. Daca dorim intr-adevar o economisire de bani la facturile lunare, trebuie sa facem in primul rand un proiect profesionist, si nu sa ne bazam exclusiv pe reprezentantul de vanzari de la magazinul de materiale sau pe instalator sau pe electrician pentru ca rolul lor este strict de executie, nu de proiectare.

Logarea si accesul la materiale se face pe baza de user si parola. Va rugam completati acest formular, daca doriti sa ne fiti partener arhitect si sa accesati resursele noastre destinate Dumneavoastra!

Completati acest formular pentru a primi de la noi in cel mai scurt timp posibil acces la resurse valoroase pentru proiectele Dumneavoastra eco!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (22 votes cast)
Proiectanti, 5.0 out of 5 based on 22 ratings