--

Panouri fotovoltaice

Panouri solare electrice,  cunoscute sub numele de panouri fotovoltaice, capteaza  energia soarelui folosind celule fotovoltaice. Aceste celule nu au nevoie de lumina directa a soarelui pentru a functiona.

Celulele fotovoltaice pot genera energie electrica si in zile innorate. Celulele convertesc lumina soarelui in electricitate, care poate fi folosita pentru a alimenta aparatele de uz casnic si iluminat.

Beneficiile sistemelor de panouri fotovoltaice sunt:

Reducerea facturilor de electricitate: lumina soarelui este gratuita, astfel incat odata ce ati platit pentru instalarea initiala, costurile de energie electrica vor fi reduse.
Reducerea consumului de carbon: energia electrica solara este verde si nu emana nici un dioxid de carbon nociv (CO2) sau alti poluanti. Un sistem fotovoltaic ar putea economisi peste o tona de CO2 pe an, adica mai mult de 30 de tone de CO2 pe durata sa de viata.

Referitor la intretinere, panourile solare fotovoltaice necesita foarte putina intretinere – va trebui doar curatate ocazional. Asigurati-va ca arborii nu incep sa le umbreasca. In cazul in care se solicita asistenta Solar-Service pentru a efectua aceste servicii, prin parteneri locali oferim si servicii de intretinere a panourilor fotovoltaice.

panouri fotovoltaice

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.5/5 (44 votes cast)
Panouri fotovoltaice , 4.5 out of 5 based on 44 ratings